U Novom Pazaru kao kod kuće. Održana prezentacija rada agencije Herz Tuzla u Novom Pazaru

Uspješan početak saradnje sa Evropskim centrom obrazovanja Novi Pazar

Mnogi priče su ispričane o gostoprimstvu Novog Pazara i o toploti Sandžačkog kraja. Da bi se uvjerili u te priče odlučili smo se na odvažan korak i posjetili taj mnogo puta ispjevani kraj. Ne radi se ovdje o nekom članku iz rubrike “priče iz kraja” nego na ovaj način želimo da se zahvalimo domaćinima u Novom Pazaru.

Naši budući poslovni partneri i prijatelji iz Evropskog centra za obrazovanje Novi Pazar (http://evropskicentarobrazovanja.com/) su se potrudili da naš boravak u Novom Pazaru učine još boljim.

 Glavni razlog naše posjete Novom Pazaru je bio uspostavljanje saradnje sa našim budućim partnerom kako bismo našim kandidatima pružili samo najbolje. Radi se o tome da će naši kandidati koji dolaze iz regije Sandžak i šire moći preko našeg programa za finansiranje ići na kurseve i ispite njemačkog jezika.

Ono što nas je iznenadilo je odziv kandidata iz tog kraja i želja da saznaju više informacija o radu. Kao što uvijek naglašavamo sa 5 godina rada u ovom poslu možemo se pohvaliti sa puno uspješnih priča. 

2019tu godinu želimo uspješno da zaokružimo sa novim sporazumima, novim kandidatima i novim regijama. Regija Sandžak i grad Novi Pazar su sada postali dio porodice koja se zove Herz Tuzla.

Nas čeka puno posla, puno dokumentacije, problema sa vizama, ambasadama i svim preprekama na putu za Njemačku ali nas uvijek iznova obraduje osmijeh osobe sa vizom u ruci a još više sa zadovoljnom porukom iz Njemačke.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!