Potpisana saradnja: Glossa-centar Tuzla i Agencija Herz Tuzla

Nova saradnja – Glossa – centar za njemački jezik Tuzla i Agencija Herz Tuzla potpisali su u srijedu, 11.09.2019. sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla vrši jezičku obuku kandidata Agencije Herz, i to na kursevima za odrasle u učionici, kao i na online kursevima za kandidate koji nisu iz Tuzle i okoline. Takođe, kandidati imaju mogućnost da se dodatno pripreme što je bolje moguće za ispit pomoću pripremne nastave koju drže certifikovani nastavnici Glossa-centra.

Cilj je međusobna saradnja u oblastima svojih djelatnosti, kako bi putem saradnje postigli što bolje rezultate u privređivanju i postavili osnov budućih saradnji kako u poslovnim poduhvatima tako i u planiranju, organizovanju i vođenju nekih budućih poslovnih projekata, događaja i slično.

Između ostalog, kandidati mogu da besplatno prisustvuju svim edukativnim, zabavnim i kulturnim događajima koje organizuje Glossa-centar za njeački jezik Tuzla.

Ukoliko i Vi želite da preko programa finansiranja od strane agencije Herz Tuzla d.o.o. pohađate online ili “offline” časove njemačkog jezika u Glossa centru Tuzla prijavite se preko ovog linka OVDJE

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!